martedì 19 giugno 2012

REGLEMENT - San Miniato Writing Contest


1° San Miniato Writing Contest
Schrijfwedstrijd georganiseerd door ‘Consulta Territoriale’ van San Miniato

REGLEMENT

Art.1 Iedereen mag aan de wedstrijd deelnemen. De deelname is gratis.

Art.2 De deelnemers worden gevraagd hun eigen tekst door te sturen, een tekst dat als rode draad San Miniato bevat. Dit kan om een ervaring gaan ( levensecht of fantasie), een gedachte, een gedicht, een reflectie.

Art.3 De tekst mag maximum 5000 spaties bevatten (leestekens, lege ruimtes en letters inbegrepen)

Art.4 Bij de tekst wordt gevraagd een document toe te voegen met volgende data van de schrijver/ schrijfster: naam en voornaam, volledig adres, geboortedatum, telefoonnummer.
Daarbij wordt ook gevraagd om volgende toestemming neer te schrijven: Ik geef toestemming aan de organisator voor de behandeling van mijn gegevens volgens de wet d.l.196/2003 en wijzigingen aan de tekst toe te brengen, indien nodig en dit enkel in het kader van de wedstrijd. Dit getekend door de schrijver/schrijfster en indien minderjarig mede ondertekend door één van de ouders.
Bij het versturen van de tekst verklaart de schrijver/ schrijfster het uniek zijn van de tekst, de schrijver te zijn van deze, geen rechten hebben doorverkocht aan derden (of andere rechten gebonden aan copyright) en bij deze dus in alle vrijheid over de tekst te mogen beschikken.
De tekst moet volledig anoniem worden geschreven (de persoonlijke gegevens moeten dus worden gescheiden van de tekst en dit in een apart document)

Art. 5 Iedere tekst wordt gevraagd door te sturen via mail naar consultadisanminiato@gmail.com en dit uiterlijk 30 september 2012.

Art.6 Iedere tekst wordt gelezen en door een jury beoordeeld. Deze jury werd samengesteld door ‘Consulta Territoriale’ van San Miniato, die ook hieruit een winnaar zal kiezen. Naast de winnaar wordt ook een tweede en derde plaats bepaald.
Iedere winnaar zal beloond worden gedurende het 42ste Witte Truffelfestival in San Miniato (november 2012)
Het resultaat van de wedstrijd zal worden gepubliceerd en gecommuniceerd aan de deelnemers alsook de exacte datum van de prijsuitreiking.

Art.7 De ‘Consulta Territoriale’ van San Miniato behoudt zich het recht om, gedeeltelijk of volledig, het toegstuurde materiaal te publiceren, in het bijzonder de teksten van de winnaars.
Art. 8 De prijzen moeten worden persoonlijk afgehaald door de winnaars, of in geval van overmacht, door personen door hen aangewezen.

Art.9 De deelname aan de wedstrijd vraagt om de aanvaarding van dit reglement.
Voor bijkomende informatie kan u ons contacteren via consultadisanminiato@gmail.com

Traduzione effettuata da/ Deze vertaling werd uitgevoerd door: Dott.ssa Sofia Marino- Il Mondo Sottomarino- ilmondosottomarino@gmail.com